torsdag 15 maj 2008

rna vaSkönt! Semifinal klart nu då!
Dags för revanch för förra årets förlust, tack! Då åkte vi mot Kanada i semin, året innan slog vi dem i just semi och tog sedan guld. Faktum är att de senaste fyra VM turneringarna har de varit Sverige och Kanada som slagits om guldet. Den som slagit ut den andra har även i slutändan fått ta hem guldet. Och eftersom jag redan för längesen sa att Kanada absolut inte kommer klara av att vinna på hemmaplan och för två veckor sedan påstod att Tre Kronor tar guldet så ska väll saken vara ganska klar på fredag?
Nej, skämtåsido, det kommer bli tufft och förmodligen en riktig rolig match att se. Kanada har inte förlorat än i denna turnering så är väll på tiden nu då..

För att säga lite om dagens match mot Tjeckien då?
Ja, jag brukar älska ultra defensiv. Men Sveriges defensiv gjorde tyvärr att spelarna stundtals blev alldeles för passiva. man måste ta anfallschanserna när de dyker upp! Sen så är ag riktigt förbannad över hur de såg ut de 14 första minuterna i tredje perioden. Där var vi påväg att tappa matchen på allvar. Men men, en fin uppryckning blev det och för engångs skull fick vi vinna i sudden!

Fyfan va jag hatar Finland! Se till att vända på dethär nu Usa!

Henke till EM-truppen, intressant. Men hur blir det nu på forwardssidan? Rosenberg har ju gått ruskigt bra i Bremen, Zlatan skadad just nu men ska ändå vara given, Henke levererar alltid och Elmander har inte gått lika bra denna säsong som förra. Dessutom har han haft problem när han spelat med Zlatan. Allbäck lär få leva med att se matcherna från läktaren..

Måste säga att danny Dyers senaste projekt låter ganska illa. Kommer han nånsin göra nått mer i klass med Football factory och The Business? Outlaws och Severance är iofs bra filmer men långt ifrån klassen som Business ligger på. Nu verkar han tyvärr slut...
Såg även filmen Anaconda med Jennie idag. Rätt bra film faktiskt, men de hade gjort några skönhetsmissar på ormarna i några av närkontakts scenerna måste jag väll påstå. Men annars en bra film.

Jaja, kanske skulle läsa lite nu cohs edan sova. För om tre och en halv timme ringer väckarklockan..

2 kommentarer:

Unknown sa...

Forwardssidan är ruggigt bra då inte ens Mackan Berg fick plats trots sina 17 mål på 24 matcher, hade gärna sett han i truppen men då hade han iofs fått en läktarplats =/

Geezer sa...

Mjo, precis som du säger. Forwardssidan ser riktigt bra ut!