torsdag 15 maj 2008

Det var långt ifrån en skön start man fick på dagen idag. vaknade tio minuter innan de va dags att börja jobba, bara kasta på sg kläderna och jogga ner till jobbet då. Ändå lyckades jag komma några minuter sent och sen fick man hälsa på hemma hos folk medans man såg ut och luktade som en lodare hela dagen. Tur dock att de var ovanlgit få leveranser idag då!

Dagen fortsatte sedan med att man fick ringa upp vattenfall och fråga vad de håller på med egetligen? Fick igår hem en faktura på 994kr över elkonsumtionen på Stenbrohultsvägen 12 i Uppsala. för det första har jag aldrig hört talas om adressen i mitt liv och för det andra är jag inte registrerad som kund hos vattenfall på nån annan adress heller. Men men, efter lite diskusion så kom de tillslut fram att fakturan skulle rivas och försäkrade sig om att jag inte skulle besväras med mer fakturor gällande den adressen i fortsättningen. Man kan faktuskt tacka sin tid på transcom för att man har blivit några klasser bättre på att förhandla med kundservice personal..

Och nu så har man precis läst igenom nwt, kurren och kanons nätupplagor.
En del positivt att läsa fanns det faktiskt denna gång. Autoclean hade t.ex. nu fått bygglov till sex biltvättar vid Rosendal. inte för att jag lär komma att använda dom inom en snar farmtid, men ändå kul när det byggs lite i Karlskoga.
Även denna artikeln; http://karlskoga-kuriren.se/artikel.asp?intId=105027 i kurren var intressant. Kommunen börjar alltså med största sannolikhet köpa upp fastigheter kring Katrindal för att bredda centrum ända fram till Skolgärdet i framtiden. Vore helt klart trevlig om vi i framtidien kunde få ett centrum som är större än en gågata på 30 meter.. Dock är väll risken fruktansvärt stor att de hela slutar i klassisk Karlskoga-anda med mycket snack och liten verkstad?
Läste dock en liten tråkig nyhet också rörande vårt centrum. Det så kalladeTorsten Andersson-huset(de grå rucklet vid centralparken/Red Brick) har kommunen beslutat att riva. Pås enare tid har det ju iskuterats om att de kanske skulle öppnas en pub i lokalarna, vilket ahde gjort Fabriksgatan-Centralparken till lite av ett pubområde. Något som iaf jag ahde gillat strakt. Men nu blir det alltså rivning istället, synd.

Hann även med att läsa om att Sporten igår tog sin första förlust i div.4. borta mot serieledande Arvika räckte man inte till och hemma laget kunde plocka samtliga tre pinnar genom en 2-1 seger. Synd! Känns som att man fått en lite knackig start nu, så toppstriden kan vi nog räkna bort KSK ifrån iår iaf. Men troligtvis slipper de väll vara med och slåss om existensen iaf.

Och så lite annat smått och gott. Champ? När ska de öppna egentligen? Öppettiderna har ju suttit där på dörren i några veckor nu.. Är det tillståndet som knölar till det igen?
Sätterman är tydligen påväg att lånas ut till örebro hcokey och jag gillar verkligen inte att Bofors ska hjälpa ärkerivalen örebro i form av spelare.
Såg nån kort notis på text-tv igår om att Lennert Johansson i nya Offside numret uttalar sig oms emifinalen mot Brasilien i VM-94. Tydligen var det så att den dåvarande, brasilianska, ordföranden i Fifa väldigt nära inpå matchen böt ut den egentligen tilltänkte domaren mot en sydamerikan. Och även om man bara va åtta år när detta VM spelades så minns man ju amtcherna. och faktum är att thern fick ett tidigt rött kort och Sverige sedan förlorade med 1-0. Men men, jag har aldrig varit nått större fan av konspirations teorier och tänke rinte heller älta i detta.

Kanada - Sverige imorgon i en semifinal match i Kanada. Där kan jag däremot lova att vi kommer ha allt emot oss. Traditionen, publiken, domaren, funktionärerna, IIHF, allt kommer vara mot Sverige! tydligen vilar backklippan kenny fårn träningen idag, med all rätt. Han kommer få fruktansvärt mycket tjuvsmällar mot hvuudet imorgon. Det är så äckliga kanadicker är när de spelar hockey!

Idag fick man besökare nummer ett tusen sedan man skaffa dendär räknaren för ungefär två månader sedan. Tycker det är lite klent och dåligt faktiskt. Så får hoppas på fler besökare i fortsättningen. Nått annat som är dåligt är även att TV3 helt slutat sända Two and a half men vilket var deras absolut bästa serie!

Inga kommentarer: