tisdag 6 maj 2008

Henrik Lundqvist klar för VM-truppen nu! Gott gott!
Efter 9-0 segern mot Frankrike natten till idag kommer nu Sverige få två nya tillskott till det andra gruppspelet, Henrik Lundqvist och Douglas Murray. Och med en målvakt av den klassen kan man gå hur långt som helst!
Men innan de blir dags för gruppspel nummer två, där vi kommer möta Ryssland, Tjeckien och Danmark, är det imorgon dags för "gruppfinal" mot Schweiz. Ett Schweiz som spelade riktigt bra mot Vitryssland igår. Men jag tror inte att deras nya något offensivare spel kommer hålla lika bra när de möter stornationerna. Sverige vinner imorgon, men de blir inga stora siffror.

Idag har varit en galet tråkig dag efter jobbet. Har frågat varenda person på jorden om nån varit sugen på att hitta på nått, men varenda jäkel har haft lika dåliga bortförklaringar. Skärpning fan!
Haha, ryktas även att Berra hade en teori på kvällskvisten om att de måste haft utsläpp uppe på fängelset idag. Då som han uttryckte de "lodisarna avlöser varandra här nere i city just nu".

Imorgon blir det sovmorgon och sen en sväng ner på stan med Jennie på eftermiddagen skulle jag tro. Dags för att hitta första paret solbrillor nu känns det som..

Inga kommentarer: