tisdag 6 maj 2008

Drabbades av en storslagen trötthet vid tio-snåret igår vilket gjorde att man beslutade sig för att banda hockeyn och sova. Men i min trötthet råkade jag, av gammal god VM-rutin, ställa in inspelningen på treans nattsändning istället för TV6. Tur att de bara va en match mot Frankrike.
En match som slutade 9-0 till Sverige. Stefan Liv fick hålla nollan och målproduktionen kom igång ordentligt. Intressant att se vem som BÅ satsar på i mål mot Schweiz imorgon.
Roligt för övrigt med Douglas Murray till truppen nu!

Schweiz som för övrigt gjorde en riktigt bra match igår mot Vitryssland. Men samtidigt ska de sägas att Vitryssland absolut inte kom upp i den kvaliten på sin spel som de gjrode mot Sverige. De kändes som om alla som gjorde så bra ifårn sig mot Sverige nu helt plötsligt bara satt och väntade på att NHL-förstärkningarna skulle göra jobbet åt dem. Det blir viktigt nu för Vitryssland att kunna få nån ordning påbalansen inför den andra gruppspelsrundan om de ska ha nån chans till kvartfinalsspel..

Och så nått helt annat än hockey. Nån som vet var de går att beställa dne danska "svält-tischan" som har upprört LV en hel del..?

Inga kommentarer: