tisdag 13 maj 2008

Då var våren/sommarens första fotbollslir nere på bergslag avklarat då. Och resultatet blev en fin lårkaka på vänster ben, lär få svårt att gå imorgon...
Man kom även fram till att de kommer behövas några gångers spel innan tajmingen blir den rätta. Just nu va mottagningar, glidtacklingar och pass riktigt dåligt tajmade allihop. Och precisionen på skotten ska vi inte ens prata om, haha. Dessutom kan man konstatera att ett par billiga fotbollsskor borde kanske införskaffas. Det är ordentligt halt i sneakers och mindre skönt när man blir stämplad..

Anton Gustavsson gick ut i media idag och sa sig vara klar för Bofors. Det var tydligen endas detaljerna som fattades nu. Ska bli intressant att se vad han kan göra i allsvenskan. Men han kommer säkert behöva 15-20 matcher på sig för att anpassa sig till serien.
Dock tycker jag att Bik bör ligga på Jonas Höglund ändå. Han öppnar för spel i allsvenskan och vill gärna spela i ett lag på nära avstånd från hemmet i Hammarö. Han säger att familjen är det viktigaste i hans klubbval nu, låter inte Bofors alldeles utmärkt då?

Man var fruktansvärt trött på jobbet idag. Sovit lite senaste 5-6 dagarna, i jämförelse med vad min kropp är van vill säga, och dessutom inte ätit ordentligt. Så de kändes som om man skulle somna så fort man satte sig i bilen efter varenda besök. Tyvärr har inte trötthet släppt än heller vilket lär betyda att de blir ett tidigt besök i sängen ikväll..

Inga kommentarer: