fredag 16 maj 2008

Nyss hemkommen från en nightwalk med Söderberg och Henka. Vi var ute i regnet och fick för oss att promixa förbi Chaaaamps(kom ihåg att dra ut a'et på brittiskt manér). Och på dörren kunde man mycket riktigt läsa att de slår upp dörrarna lördagen den 24/5. Öppettiderna hade även kommit i sin helhet nu. Och det blir öppet ända fram till två på fredags- och lördagsnätterna vilket lär göra att Statt eller Wickan inte lär få se mycket av Mr C denna sommar.
Jag va dock ytterst nära att bli en Champs-kändis direkt. Skulle nämligen ställa upp en stol framför fönstret så jag kunde se in på inredningen lite och stolfan slinter och åker med full fräs in i rutan. Där trodde man för några sekunder att den skulle rasa samman..

Det ryktas även att jag och Henka bestämde oss för att va snåla och söka funktionärsjobb till PiP dagarna innan festivalen. Får väll se om det blir nått med det, men en ansökan är skickad iaf.. haha. Dock värt att jobba lite dagarna innan och ha 700 kr mer att festa för under festivalen sen då.

Nej, kommentera mera folk! Börjar bli trist att enbart spekulera med sig själv här. Bara Tompa som håller flaggan någorlunda högt..

6 kommentarer:

Unknown sa...

Nu vet man ju iaf vilken pub man kommer att glo på EM på iaf :>...

Anonym sa...

Det där med funtionärsjobbet verkar ju inte vara helt dumt faktiskt..

Geezer sa...

tompano--> Helt klart att man har! De lilla man sett av inredningen verkar lovande med. Fåtöljer likt de på paris bl.a...

yoi--> Så länge man slipper jobba under själva festivalen så låter de fint i mina öron.

Anonym sa...

Då får vi hoppas att dom har mer fåtöljer än paris..

TheSud sa...

Risken finns ju att ni får jobba under ;)

Som funktionär...
...kan du komma att jobba med en mängd olika arbetsuppgifter. Arbetet kommer att ske innan, under eller efter festivalen. Ett arbetsschema kommer att göras till dig och det är viktigt att det följs. Dyker du inte upp till dina arbetspass eller missköter dig så att du inte kan genomföra arbetet på ett bra sätt kommer ditt armband att klippas och du blir ersättningsskyldig för ett festivalpass samt de övriga utgifter Putte haft för dig. Dessa kostnader faktureras till dig på uppgiven adress.HAHA, låter som att nån i sällskapet kan bli ersättningsskyldig..

Det lär inte vara svårt att få jobb iaf, de söker ju 100 st

Geezer sa...

thesud-->
Och så studerar du fältet där man fyller i sin ansökan.. Så ser du tydligt att man kan fylla i vilka dagar man har möjlighet att jobba, så ingen lär komma att bli ersättningsskyldig..