lördag 19 april 2008

Patrik "Peppe" lundh klar för Bofors. De var en riktigt positiv överraskning måste jag säga!
Peppe är redan nu en duktig hockeyspelare och har en mycket stor utvecklingspotential. Bara hoppas att Bofors med Arvedsson som tränare blir den rätta miljön för denna utveckling!
Östlund skrev även på för ännu en säsong. Bra, de behöver Kindahl innan han kan kliva fram som lagets kugge i de defensiva jobbet.
Ryktas även om att Thella är påväg tillbaka, vore ruskigt fint de!

HV71 tog idag hand om SM-Guldet i hockey. Skönt att det inte blev Linköping. HV har genom hela säsongen varit de bästa laget coh är väldigt värdiga segrare av detta. Och så fick min favorit Lance Ward ett SM-tecken med sig innan han far vidare på sin europa-turné. Dock tycker jag personligen att New Jersey bör plocka över honom till klubben. tror han skulle göra sig riktigt fint i den miljön!

På tal om New Jersey, blev de till att kolla den femte åttondelen mot Rangers inatt. Sluteade ju tyvärr i förlust och nu är säsongen över för Devils. Ett 4-1 underläge i början av andra blev för jobbigt att ta igen. Man fick visserligen liv i matchen genom ett långskott fårn Salvador och ett gröt mål av Elias men närmare än 4-3 kom man aldrig. Och efter de att Madden bränt en straff i mitten av tredje perioden skapade inte förortsgänget så värst mycket mer.
5-3 kom sedan i tom kasse när Devils gjorde sitt sista ryk för att komma ikapp.
De enda härliga med matchen måste väll varit när Broduer totaldissar Avery och vägrar ta hans hand efter matchen. Klockrent där Marty!
Men nästa år är de fan dags för revansch för dehär missarna!

Inga kommentarer: