tisdag 15 april 2008

Aldrig fucka upp - så heter den. Jens Lapidus uppföljare tilld en klockrena debutromanen Snabba Cash. Jag tänker iaf springa till Bokia när den kommer ut! verkar riktigt skön och kommer återigen att handla om Stockholms undre värld där Radovan är gangsterkungarnas konung.

"Smaken av metall i käften. Passade inte in. Som när man borstat tänderna och råkar dricka juice. Fullkomlig förvirring. Fast nu- egentligen passade den in. Blandad med rädsla. Panik, dödsångest.En skogsdunge. Mahmud: på knä på gräset. Händerna på huvudet. Som nån jävla Viet Cong-lirare i en krigsfilm. Underlaget blött. Fukten trängde igenom hans jeans. Klockan: kanske nio. Himlen var fortfarande ljus. Runt omkring honom: fem shunnar, alla modell livsfarlig. Snubbar som inte bangade. Som säkert klippte killar som Mahmud till frukost en gång i veckan. Hur gärna som helst.Chara.Kyla i luften mitt i sommaren. Ändå kände han lukten av svett på sin hud. Hur fan hade det här gått till? Han skulle ju leva livet. Ute från kåken- fri som en fågel. Och sen kom det här. Kunde vara game over nu. Allti-fucking-hop.Han försökte viska trosbekännelsen trots gannen i munnen. "Ash-Hadu anla-ilaha illa-Aallah."Snubben som höll puffran i hans käft kollade ner på honom. "Sa du nått, eller?"Mahmud vågade inte röra huvudet. Sneglade upp. Kunde ju inte säga något med en gann i munnen."

Gött, Jersey vann inatt och nu kommer de bli ett riktigt krig om Hudson-river! Madden tycks va i stor form, fint att en gammal kämpe visar sina framfötter igen!

Här i de svenska SM-slutspelet avhyvlade HV71 Linköping ganska lätt. 5-1 och HV visade att man verkligen är klassen bättre när de stämmer. Davidsson va matchens kung och förhoppningsvis slutar finalserien 4-3 till HV som jag sa redan innan den börja. Sen kan Cluben skylla på skador, domslut, avstängningar eller va de nu vill..

Gynge klar för Oskarshamn. Visst han spela där i slutet av förr asäsongen, men tycke rändå de va en liten skräll. Kul att gå till ett lag där man fick lira fjärde line och endast producera tre poäng på tio matcher?

Pissigt när de säkra amtcherna gör att långenliret faller ihop.. Känns värt att ta med en 1,17 match när den faller ihop i nittioandra..

Stockholmsderbyt fick ju för övrigt brytas idag. Pga av lite papper och mynt som flög in. Fyfan va barnslig allsvenskan har blviit. Nu ska man blåsa av amtcher för minsta lilla, svensk läktarkultur är tydligen till för kidsen och en och annan moraltant. Inte fan ahde man nånsin ens tänkt tanken att blåsa av en match under de gamla goda nittiotalet för att de flög in lite mynt på plan.. Men domaren kanske ville samla ihop dom till parkeringsavgiften?

Premiär för Degerfors i superettan imorgon mot en av favoriterna till seriesegern, Sirius. Intressant, hade varit kul att gå på, men nu blir de inte så och istället får man slänga ett vakande ögon på text-tv lite då och då för att se om rövitt kan knipa nån eller några poäng.
Luktar för övrigt som om de blir fruktansvärt lite sömn för Mr C inatt förresten. Klockan är nu tre och vid sju ska man upp coh jobba.. kul. Kommer fan känna mig som muppen i leasy-reklamen på jobbet imorgon när man ska släpa runt med tvättmaskinerna.
Men inte så jävla lätt att sova nu heller. Nåns billarm har ju stått och tutat här utanför i 15 minuter snart. Fett irriterade, läge att gå ut och stänga av de kanske?
Jaja, nu blir de väll till att lägga sig i sängen och nörda lite Rescue me iaf, så får man se när man finner sömnen inatt..

Inga kommentarer: