onsdag 30 april 2008

Man åkte på Tibro - Bunkeflo på lången igår. Fyfan! Hur lyckas Limham/Bunkeflo åka ur svenska cupen mot ett jävla div.3 gäng? Jaja, alltid kul med skrällar, men inte när de fuckar ur min långenkupong..

Och igår blev Fredrik Abrahamsson klar för norksa Lillehammer. Så nu kan vi sluta spekulera i honom iaf.

Två dagar kvar till hockey-vm nu. Alla pratar om Kanada hela tiden. Visst, Kanada är riktigt bra, men vinner VM-Guld gör dom inte iår. Ryssland, Sverige och Usa ligger bättre till enligt mig iaf. Men vi får väll se. Jag tror absolut att Kanada går långt, mycket möjligt ända till final. Men de finns en 22 års lång förbannelse över att värdnationen aldrig vinner och jag tror inte den bryts iår...
Pittsburgh vann för övrigt även inatt mot Rangers och har nu 3-0 i matcher. Bara hoppas att de vinner fredagens conference-semi också så finns de möjlighet till Lundqvist och Bäckman i VM-truppen.
Köpte förresten aftonbladets VM-bilaga igår och redan i den första artikeln lyckades de få mig sur och efter de har jag inte läst nått mer i den.
"Sen var det år efter år av misslyckanden. Sverige var aldrig riktigt nära. Ända tills en magisk kväll i Zürich i Schweiz 1998 när Tre Kronor slog Finland i två matcher..."
Visst var Schweiz VM alldeles extra magiskt, dte är inte det. Men faktum är att vi var riktigt nära redan året innan i Helsingfors. 1997 spelade man nämligen bäst av tre matcher i finalen. Sverige slog sig fram till en finalserie mot Kanada. Man vann första matchen, som för övrigt spelades samma dag som det va "Vårloppan" på stråskolan, haha minnen. Men Kanada vann sedan två raka matcher och tog sitt första guld på bra länge då!

Valborg idag, kul kul. Det brukar vara en trevlig helg, får se hur den blir detta år då. Man får väll hoppas att inte SMHI's väderprognos stämmer inför kvällen dock. Enligt smhi.se så blir de nämligen mulet 15-17 grader på dagen för att sedan övergå i 12 gradigt regn framåt kvällskvisten. Vi kan ju hoppas på att vi slipper regnet iaf.
Får även att passa på att säga grattis till Kungen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hi! Can you please provide a backlink to my blog:
Mac Tips, thanks! All The Best!

Anonym sa...

Hi! Can you please provide a backlink to my blog:
Mac Tips, thanks! All The Best!