fredag 25 april 2008

Klockan är ungefär fem över sex på morgonkvisten och man har redan hunnit med att plocka ihop allt som ska tvättas och även diskat. Fet kräädd till mig idag. Förhoppningsvis ska man även hinna med att städa lite här hemma och även sola en sväng innan de blir dags att dra ner till stan vid 12-snåret med Jennie. Då de blir till att kolla solbrills och kanske även införskaffa nån tisha eller ett par nya shorts..

Glömde bort att nämna en annan av mina Bik-grubblerier i texten igår. Det gäller backsidan. Visst, det ser bra ut där just nu. Men samtidigt är de så att vi inte har en enda right skjutande back i dagsläget. Att föredra är väll egentligen minst två right-backar i en trupp. Men men, Porse och Leetma är ju rightade båda två, så får väll hoppas vi kan få nån av dom två då!

Lite annat som jag glömde nämna igår va att gamle Boforsspelaren Jens Svensson lämnar Malmö för Kristianstad och att Sundin numera ryktas till Brynäs.
Vi tar det om Jensa först. Jens Svensson, som gjorde 44 matcher i Bofors IK under 99-00, har alltså skrivit på för Kristianstad. Nykomlingen i div.1 satsar stort och värvningen av Jensa måste jag säga är riktigt imponerande. Jens spelade så sent som 06-07 i HV71 och förra säsongen gjrode han 24 poäng på 45 matcher i Malmö. Jag är övertygand om att Jens skulle gå in i vilket lag som helst i allsvenskan, men nu väljer han alltså spel i div 1 med Kristianstad istället.
När de gäller den nuvarande Bofors spelaren Andreas Sundin så ryktas de nu om Brynäs. Tydligen ska även Skellefteå och Djurgården hört av sig.
Personligen har jag svårt att se hur Sundin skulle kunna göra nån större nytta i elitserien. Sundin gjorde iofs 37 poäng på 45 matcher och har på den offensiva halvan ett spelsinne av guld, men de känns som att han är lite för kär i pucken och har alltför stora brister i det defensiva för att kunna funka i en tredje- eller fjärdelina i elitserien och frågan är om han just nu är tillräckligt bra för att gå in i nån av de två första i nått av de tolv elitserielagen..?

Tre Kronor spelade igår sin sista träningsmatch i europa inför VM. Nu bär de av till Kanada för den sista uppladdningen innan VM drar igång nästa fredag.
Vad kan man säga om matchen då? Jo, vi spelade väll hockey i 9-10 minuter. Då stod de 3-0 på resultattavlan i Globen och spelarna ansåg sig ha gjort sitt. Lettland kom sedan ikapp till 3-2 innan Sverige utökade till 4-2 som senare skulle bli 4-3.
Bäckström, Marcus Nilsson och Tellqvist känns verkligen varmt välkomna till VM-truppen om dethär ska gå vägen..

Onsdagar måste för vörigt vara de i särklass bästa tv-kvällarna nu. Sverige pussas och kramas, Myggan och Seinfeld. En och samma kanal visar de tre bästa programmen som går på televisionen i rad på en och samma kväll. Det är inte konstigt att man sitter som klistrad på onsdagskvällarna med andra ord!

Inga kommentarer: