söndag 20 april 2008

Börjar se ljust ut på backsidan nu och Bik fortsätter att förvåna. Peter messa klar för en säsong till, underbart! Så viktig som han var förra året så törs jag nog säga att han va lagets enskillt viktigaste kugge. Man har även värvat David Lidström från västerås. Härligt att sno spelare från en av rivalerna sådär. Lill-Lidas som han kallas ansågs förut vara en av sveriges mest lovande backtalanger och även om han har gått ner sig lite under de senaste året så är den spelskicklige backen ett riktigt intressant nyförvärv!
Det faktum att vi tar en spelare som vik ville behålla och igår tog vi även en som Mif ville behålla gör att de känns lite extra skönt!
Personligen hoppas jag att Lill-Lidas är tänkt som Johan Larssons ersättare, men troligare är de väll att han är tänkt som Porses ersättare. Dock är faktum att om vi skulle få både Porse och thella i nuläget så skulle vi ha den mest intressanta backbesättning Bik haft under såväl hela 2000-talet som 90-talet!

Fick även idag höra de troliga namnet på den spelare i något av finallagen som ska vara intressant för Bofors. Och vad kan man säga om de då? De vore väll en av de mest spektakulära värvningar Bik gjort på bra bra länge om man får denna spelare och personligen kommer jag hoppa riktigt högt av glädje. Men då han både står under kontrakt kommande säsong samt att jag anser att denna spelare är för bra för att gå ner sig en division så känns de tyvärr inte som en värvning av denna spelare kommer att gå i lås..

Degerfors gjorde säsongens andra seriematch idag. Den slutade 1-1 borta mot Jönköping. Ett ganska bra resultat och de visar nog folk att defensiven inte är så kass som alla sagt efter premiärförlusten och inte kommer man åka ur iår heller. Däremot har man ett allvarligt bekymmer i att de offensiva spelarna inte levererar de minsta lilla egentligen och skyttekungen just nu är herr Tappert som spelar mittback. Känns ju inte så stabilt faktiskt..

Mitt långenspel idag va ju inte de mest lyckade direkt. Ena kupongen spricker på att Frölunda kryssar och dne andra på att barca kryssar, lite småpissigt de..
Men bara ta nya tag imorgon. Vid tre-snåret kommer man sitta där framför tv'n emd sina långenlappar och tro stenhårt på att de går in denna dag.

Ryktas även att Jennie träffade min far för första gången idag. Är ju nästan så man lider lite med henne, de finns bra mycket mer tacksamma föräldrar att träffa om man säger så :P haha

Inga kommentarer: