tisdag 29 april 2008

Fredrik Abrahamsson uppgavs igår, på http://observerbloggen.blogspot.com/, vara den spelare som varit i Karlskoga för några veckor sedan och träffat Bofors. Vad ska man säga om Fredrik då?
Hade Bik värvat honom efter säsongen 04-05 hade jag verkligen gillat värvningen och trott stenhårt på den. Då hade nämligen dne lille forwarden producerat över 40 poäng två säsonger i rad för sitt Almtuna. Men nu, tre år senare, så tycker jag man kan ana många bekymmer hos den 25 åriga snabbskrinnaren Abrahamsson. Han har haft två skadedrabbade säsonger bakom sig där han endast gjort 28 poäng på de senaste 62 matcherna i hockeyallsvenskan.
Abrahamsson är endast 171 cm lång och väger bara 76 kilo. Jämnför de med lagets minste förra året, Krisftoffer Näslund, som är 173 cm lång och vägde 81 kilo.
Abrahamsson påminner på både gott och ont om Näsa och jag misstänker att detta är spelaren som ledningen tänkt ska ersätta Näsa. Men man kan ju fundera över hur pass smart det är att värva en liten forward som varit skadedrabbad två säsonger i rad nu?
Jaja, vi får väll se var han hamnar tillslut.


Bara några dagar kvar tills hockey-VM drar igång nu och jag måste krädda TV6 för att de kommer att visa en match per dag. Det var bra många år sedan man fick se fler än sveriges matcher på nån av kabelkanalerna. Underbart!


Fick för övrigt min tredje tischa från T-post igår. Får väll säga att de va den man blivit mest nöjd med hittills iaf. Men tyvärr är de väll så att jag hittills ansett att kvaliten på tischorna eller designen inte varit världsklass direkt.. Dock är de ett roligt koncept att prenumerera på t-shirts, måste jag säga.

1 kommentar:

TheSud sa...

Abrahamsson klar för Lillehammer igår fan ;)