onsdag 23 april 2008

Jag vet inte hur många gånger jag har hört på olika förslag och diskussioner under de senaste 10-15 åren om hur man ska bygga attraktiva lägenheter eller hus vid aggerudsudden och längs boängsvägen. Jag kan bara hoppas att de förslaget som man kunde läsa om i Kuriren under veckan går igen, för de låter, i mina öron, riktigt bra. Men så ska man ju komma ihåg att dethär är Karlskoga och de har en tendens att alltid vara fruktansvärt mycket snack och ingen verkstad alls när de gäller allt som ska byggas och förbättras här i stan..
http://karlskoga-kuriren.se/artikel.asp?intId=101893&blnLista=1
Där är iaf en länk till artikeln i kurren, men men, nu till lite hockey istället.

Abbot brothers blev klara för Rögle igår. Intressant, mycket intressant! Den värvningen gör att de kommer bli ännu mer intressant att följa Rögle i elitserien nästa år. De är två riktiga artister de fått tag i!
Tydligen ska Abbots ha varit nära Mora med. Då bör de finnas mer pengar att använda sig av där än vad man trott. Abbot bröderna har ju trots allt krävt minst 70 tusen var i månaden, efter skatt..

KHL måste vara ett av de sämsta förslagen någonsin faktiskt, men nu tänker jag inte skriva om mer hcokey idag..

Jag va pågång rätt bra där ett tag med träning nästan varje dag och solande några gånger i veckan. Men senaste två månaderna har de verkligen gått neråt. har inte varit på gymmet på bra länge och inte har men stekts under de blå rören nått heller. Och inte är det illa nog med det. Skräpmaten har gått som de klassiska smör i solsken pga att jag har varit så jävla lat och av nån anledning stressad att jag inte hunnit ställt mig och göra seriösare maträtter här hemma. Bara idag har man tryckt i sig först ett super meal till lunch och en stora mosmenyn till kvällsmat och däremellan 4-5 liter dricka och en stor chokladkaka. Inte, inte bra!
Så nu blir de till att försöka vakna i någorlunda tid imorgon så man hinner med ett besök på solariumet innan man ska ner till bergslag. Sen nästa vecka är de fan dags att på allvar försöka ta tag i dendär träningen!

Underbart är de dock när vädret är som det har varit de två senaste dagarna nu. Shorts-säsongen har äntligen börjat, och Mr C har glidit runt i sina favorit shorts två dagar irad här nu och förhoppningsvis kan man ha dom imorgon med!

Vi avslutar med dagens låt, som iofs varit d eett bra tag nu: Nomy - Cocaine

Inga kommentarer: