lördag 23 februari 2008

Så fuckin' jävla underbart! Man vaknar, kliver ut i köket för att göra frukost och så ser man att termometern står runt 12 grader. Man blir galet glad av sånt. Dags att de sopar bort allt grus snart bara så man kan börja köra windrunners och basketskor igen..

Den stora jakten på sommarens shorts kanske går mot sitt slut..
Har iofs fortfarande inte funnit några tennisshorts i Fila eller Sergio men två par Lonsdale som nog kan få duga istället.

Dom två första bilderna där är Lonsdale shortsen, blir nog båda två även om de ljusblå står först i kö. Fann även ett par Fila som skulle passa perfekt till att träna i i sommar. Så lär bli att skicka iväg en beställning till britterna på dedär tre och även några schysta tischor och nån piké med..
Men eftersom folks planerade inköp är bland de tråkigaste man kan läsa om så tänker jag inte skriva nått mer om de nu.
.
KHC vann med 10-1 igår och är nu klara för kvalet. Ska bli jäkligt intressant att följa de!
Och igår såg man för ovanlighetens skull Bofors på tv. Ja, de så kallade experterna sa väll fel ungefär hundra gånger och trodde att Johan Larsson antingen va Björn Östlund eller Tobias Thermell, hello Mr Brightside typ..
Alexander Hult, som alla ständigt(och oftast obefogat) klagar på, gjorde faktiskt riktigt bra ifrån sig stundtals och Johan Motin har spelat upp sig rejält! Kul kul, bara hoppas de kan hitta en ny formtopp nu igen.
.
Och dagens rykten blir att de är fett svårt att hamna på kcal+ varenda dag och att de verkligen är The Shins som gäller idag!

Inga kommentarer: