torsdag 28 februari 2008

De är så jävla typiskt Bofors att aldrig kunna avgöra nått för tidigt. Vi ska alltid strula till de så förbannat så att allt ska stå på spel in i de sista. Nu blir de äckligt nervöst på fredag och de lär bli jävligt svårt mot ett Borås som slår rejält ur underläge och egentligen inte har den minsta lilla press på sig. Borås har allt att vinna, Bofors har verkligen exakt allt att förlora.. Dehär låter verkligen inte bra, usch!

Seger med 1-0 för Genoa idag mot Napoli, skönt! Dock hade ju ingen svensk kanal smak nog att visa den matchen, så fick bli till att följa seriefinalen mellan Inter - Roma. Jag hade lagt mina pengar på spel på Inter, tyvärr gick de ju inte vägen utan matchen slutade i kryss, 1-1.
Men Zanettis glädje när han prickat in 1-1 gick verkligen inte att ta misste på, den kändes rakt igenom tv-rutan. Den glädjen borde alla spelare känna efter alla mål!

Haha, läste även i dagens Kurren att sexbutiken Husmusen slår upp sina portar på värmlandsvägen på fredag. Passande plats, då jag vet att såväl Berra som Sudden kommer hänga många timmar där. Berra för att fixa sina p-ringar och Sudden för att införskaffa nya stringisar, haha! Och ja, de är taktik att hetsa dom i sin omgivning som inte har nån egen blogg..

1 kommentar:

TheSud sa...

va vet du om de ;) Kanske sitter på nån hemlig blogg ;P