fredag 13 april 2007

Underbara helg!

Äntligen är det fredag igen och nu ser man fram mot en riktigt skön helg. Vädret ute är underbart och såväl SM-final i hockey som måste-match för West Ham United i Premier League spelas under lördagen. Nerverna kommer verkligen sitta utanpå när man sitter klistrad framför TV'n på lördags eftermiddagen för att se West Ham förhoppningsvis ta en oerhört viktig seger och göra de sista rycket i kampen kring nedflyttningssträcket, och i hockeyfinalen mellan Linköping och Modo får man förhoppningsvis se Modo ta guldet nere i östergötland redan på lördagskvällen.
För övrigt så tycker jag de är underbart att hockeyförbundet lagt finalmatchen klockan 19.00. Hoppas verkligen att de inser nu vilken jävla feststämmning de kan bli om man lägger kvällsmatcher även på lördagarna.

Läste även på allas vår favoritsida eliteprospects.com att Robin Rahm nu är klar för Frölunda. Det lär göra att Frölunda får elitseriens yngsta och absolut mest intressanta målvaktspar till nästa säsong. Men samtidigt undrar man, kan de verkligen hålla hela vägen med en 87:a och en 86:a som burväcktare?

Inga kommentarer: