onsdag 11 april 2007

114 dagar kvar..

...sen står man där i Nobelhallen igen och ser Bofors IK kliva på is igen. Den andra augusti blir de första ispasset för säsong 2007/2008. Första träningsmatchen blir sedan, som vanligt, hemma mot nyköping. Denna gång blir datumet den tionde augusti och kanske kan man hoppas att några av äcklen tar sig hit till Sveriges finaste stad och får uppleva en guidad tur på stadens gator?
Försäsongen kommer även innehålla en turnering hemma i Nobelhallen den 24-26 augusti. Skojja inte om att de dagarna lär locka till en härlig sommarfylla twentyfour/seven.

http://www.nwt.se/ArticlePages/200704/11/20070411075221_NWT515/20070411075221_NWT515.dbp.asp

"Alexander den store är aktuell för Bik" hade en finurlig rubriksättare använt i dagens KT till en artikel där Svahn och Nilsson förklarar att Bofors ska ha intresse för även André Hults storebror Alexander Hult som förra säsongen spelade i Polska första divisionen. Men en spelare som spelat för elva olika klubbar i fyra olika länder under senaste åtta åren tycker jag kan låta som ett orosmoment eller bara en spelare som har svårt att passa in och utvecklas i klubbar på seniornivå. Hur som helst så ska tydligen André och Alexander till Karlskoga någon dag denna vecka och prata framtid med Bofors. Så kanske får vi nyförvärv nummer tre och fyra redan innan helgen.

Läste även på Kanon.se att Östlund och Lindberg från förra säsongens trupp ska vara nära att rita på nya kontrakt. Skönt, dessa är två av dom spelare jag helst ser Bik behålla. Lindberg växte nått rejält under tiden i Bik och kan absolut utvecklas till en bra allsvensk back.
Nog om Bik nu, men de är kul att se att de rör på sig nu i alla fall!


Såg för övrigt Filips gamla "nazi"-intervju med Emma Andersson från Ursäkta röran igår och minnena om hur mycket roligare radarparet Fredrik och Filip var förut kom tillbaka. Synd att de har blivit något för snälla och seriösa i sin journalistik denna säsong av 100 höjdare..
De va bättre förr, helt enkelt...

Inga kommentarer: