fredag 6 april 2007

Om några timmar blir de dags för final nummer två i fnalserien mellan Modo och Linköping. Denna gång är de nedsläpp i Swedbank Arena i Örnsköldsvik och Modo lär känna stor press över att vinna. Linköping tog ju en ganska komfortabel seger senast med 3-0 hemma i Cloetta Center efter bl.a. ett mycket starkt försvarsspel. Men jag hoppas verkligen att Modos slutspelsgiganter i anfallet kan skapa stor oro i Linköpingszonen ikväll och utjämna till 1-1 i matchserien.
Samma kväll är de premiär i fotbollsallsvenskan mellan Brommapojkarna och Djurgården, kul. Fotboll har man saknat och på lördag kan man följa de allsvenska mötet mellan Elfsborg och MFF på Tv4. Då blir de att bänka sig framför tv igen då..

När vi ändå är inne på ämnet fotboll så måste man ju ta upp mötet Arsenal - West Ham imorgon. Efter två raka segrar är nu West Ham inte helt uträknade, utan en liten liten chans till spel i Premier Leauge även nästa säsong finns. West Ham har fem poäng upp till närmaste lag över sträcket och det är sju omgångar kvar. Då finns det allt en liten möjlighet, men då krävs de nästan en seger borta mot Gunners imorgon, och de lär bli tufft.

Inga kommentarer: