onsdag 5 september 2007

Snart är de dags..!

Bara tre träningsmatcher kvar nu för Bofors, sen börjar allvaret. Man börjar bli lite smått nervös nu fan, speciellt med tanke på hur de såg ut i Fredrikstad.
Inför 15-talet Bikare skämde laget ut sig rejält och jag vet inte när de va jag såg ett Boforslag spela så dåligt. Dehär va sämre än i Tranås tillochmed.
Andre Hult som annars sett ruskigt bra ut på försäsongen va långt ifårn lika bra och de kändes som om de påverkade hela laget. Bäst betyg med sig hem från Norge skulle jag nog säga att Johan Magnusson, som för övrigt redan blivit en stor favorit hos de engagerade, Mikael Eriksson och Björn Kindahl får. Högga va också vass som vanligt.

Ikväll är de dags att möta en av de bittraste rivalerna, Västerås. Man kan ju hoppas att Bik gör en match som dne mot Mora för i såna fall ska de nog kunna chocka och ta en seger i Rocklunda. Och det är vi supportrar värda nu!

Kan för övrigt absolut inte förstå mig på alla som säger att vi får vara nöjda om vi når Play-Off iår. Vafan, VI ÄR BOFORS IK, svea-rikes stoltaste och finaste förening, även om såväl spelare, ledare som publik kommer på nya sätt att dra klubben i smutsen vareviga dag så kommer vi alltid va stoltast och vackrast på denna jord och är man Bofors så är de bara en första plats man kan vara nöjd med! Vi ska ALDRIG nånsin behöva nöja oss med annat än att va bäst!


You're the reason, always in our hearts, This is why we're here!

Inga kommentarer: