torsdag 13 september 2007

Genrepet avklarat - 3 dagar kvar nu!

Då var Bofors IK's generalrepitition inför säsongen 2007/2008 avklarad och även om den slutade med åter en förlust, denna gång med 4-1 borta mot Aik i Ritorp Ishall. Så känns de som de var ett fallframmåt och idag är jag bra mycket possitivare än vad jag var för två-tre dagar sedan...
Bofors kom till spel utan fem spelare mot Aik, varav iallafall tre av dessa bör ses som nyckelspelare, och ändå höll man spelet uppe och spelade jämt med ett Aik som satsar på kvalseriespel i vinter. Tyvärr tcks tedensen med mycket utvisningar hålla i sig för Bik och de kommer aldrig hålla i längden, men dommarnivån kommer nog i och för sig att bli annorlunda nu när serien drar igång och man kan ju hoppas att de passar Bik bättre.

Seriepremiären är alltså om tre dagar och då ställs man mot Nybro. Nybro har iår ett extremt fysiskt lag och de kommer förmodligen smälla rejält efter sargkanterna i Nobelhallen på söndagseftermiddag. Förhoppningsvis kommer dock Bofors trampa på och utnyttja sin fart och låta Högga reta gallfeber på motståndet, som vanligt, så ska vi nog kunna ta hem en ganska komfortabel seger. Även om de garanterat kommer att kosta ett gäng blåmärken, men Bik ska bara vara ett spelmässigt mycket skickligare lag än Nybro.
Om man ska försöka sig på att tippa nån form av resultat så är jag optimistisk och tror att Bik tar en 6-1 seger på söndag, vilket säkert kan tysta domedagsprofeterna i några dagar iallafall.

Inga kommentarer: