torsdag 3 maj 2007

Bara en dag kvar nu..

Sen stannar tiden i Karlskogas mest dynamiska område. För på fredagskvällen är de premiärdags för årets fotbollsfemman och Sporten tar emot Rävåsen. Premiär och derby, i och för sig mot de laget som är de mest intetsägande laget i Karlskoga. Hjärta och support är inget de är bortskämda med på Kilsta IP. Nog för att föreningar som Immetorp och Woodys är riktigt vidriga, men de engagerar ju iallafall folk.
Hursomhelst är de gött att serien drar igång nu och alla immetorp-cunts, watch your backs nere i city på fredagskvällen ;) Nu kan vi inte kröka ihop på några månader.. Flask- och brassestolsregn är att räkna med!
Skämt-o-sido, underbara West Ham gjorde va de var piskade till att göra i lördags och nu finns de faktiskt en chans som är en chans att tala om. West Ham har förvisso med två omgångar kvar det svåraste spelschemat, men med tanke på Hammers uppåtgående trend i de senaste tio omgångarna så finns ändå ett litet hopp inne i mig.

Såg för första gången detta VM nästan en hel match igår och efter att ha sett hur Sverige spelade i matchen mot Schweiz ska jag kanske vara lite lugnare i mitt dissande av dem i framtiden. 6-0 mot Schweiz är trots allt ett bra resultat och de känns som dehär laget kan vara VM's bästa lagmaskin, men de känns även fortfarande som en starkare målvakt och iallafall någon etablerad NHL-stjärna kommer behövas för att de ska räcka hela vägen fram. Och som svensk när de handlar om internationell ishockey så är de självfallet endast guld som räknas, allt annat är inte godkänt!
Danmark står för motståndet ikväll vid 18.00 och allt annat än turneringens fjärde raka storseger vore en besvikelse för de landslag som håller på att utvecklas till ett av de mest intressanta vi haft i en VM-turnering.

Ryktas för övrigt att Wickan utgång följt av efterkrök i Mr C's våning på onsdagskvällar fram till fem på morgonen är stil&klass...

Inga kommentarer: