måndag 21 september 2009

Almtuna borta

Får ta och pusha lite för Almtunaresan också! Detta är trotsallt en match på ganska perfekt reseavstånt. Det är en lördag, som dessutom råkar vara lönehelg. Sen det faktum att vårt Bik just nu leder serien och imponerar stort i spelet. Lägg där till en av seriens skönaste bortaläktare med.
Man kan ju faktiskt undra över varför man överhuvudtaget ska behöva pusha för en sådan match.
Men enligt vad jag hörde ryktas om påväg hem från hallen idag så ska Bik Support ha riktigt få anmälningar för denna resa hittills.
Nu vet jag ju iofs att det förmodligen iaf trillar in 10-15 namn under veckan, då alternativ-resan ser ut att ställas in. Men kommer ändå krävas ett 20-tal till inom några dagar för att de ska finnas chans för en stor buss, misstänker jag. Om inte det tåget redan har gått..

Var har resementaliteten tagit vägen egentligen? För 4-5 år sedan var vi ju alltid runt hundra man till resor på detta avstånd. Vakna upp nu gott folk!!

----

Hittade detta klipp när jag surfade runt på tuben lite nyss:

Kul att det går bra för J18 laget. Orutinen lyser dock igenom i satsningarna på att slå in pucken i öppen kasse innan man kommit över halva och upphävt icingen..

----

Måste passa på och krädda de nya matchprogrammen med. Mycket mer attraktiva att köpa än de Bik haft tidigare år. Riktigt bra jobb där av de inblandade!

1 kommentar:

BIK sa...

Det är patetiskt att inte fler visar intresse för BIK. Vad krävs för att folk ska följa med? SM-slutspel?
Vissa lite stolthet nu alla karlskogingar!
Bra blogg!