onsdag 26 augusti 2009

västerås - Bofors

Kollade precis på denna:
http://www.vik.se/artikel.asp?strukturId=229&artikelId=5969

Jag var en av dem som "hyllade" Andro efter insatsen i första matchen och kände mig riktigt nöjd över att äntligen få se en stabil målvakt i Bik-kassen. En målvakt som inte bara motar puckorna utan även ser ut att ha lite kontroll på dem.
Men så ser man detta, tycker helt klart att han ska ta tre av de fyra mål han släpper in. Att de skulle regna misstag från backarna var ju ganska väntat efter deras insats mot Comet. Men ändå blir man lite besviken när Thelander verkligen ger bort pucken mitt i slottet på vik's andra mål(för övrigt det enda mål där inte Andro kan beskyllas).
Det enda positiva man kan se på denhär videon är väll Lindströms jobb vid 4-1 målet som gör att han vinner tillbaka pucken och kan spela den till Peppe.

Men men, det kan vara bra med en förlust så att de kommer ner på jorden efter två storvinster. Nu kanske de bättre vet vad det måste jobbas med.

Dock väntar vi oss ju tre plattmatcher nu i samband emd cupen i Karlskrona. Men förhoppningsvis så blir det lite ordning på spelet efter den. För såhär får de inte se ut i premiären!!

----

Nått som dock känns glädjer idag är ju att örebro tog sin fjärde raka förlust borta mot Oskarshamn. örebro förlorade där matchen med 3-0 och har nu efter fyra matcher en målskillnad på 3-24.

Och när man ändå pratar om örebro så får man väll nämna att nu tydligen sk stå klart att de blir Mark Owuya som får stå i örebro, och inte Ridderwall(som nog de flesta av oss väntat). Där får örebro en riktigt bra målvakt som förmodligen kommer spela hem många poäng åt dom i vinter.
Uppgifter pekar även på att en av de två centrar örebro rycker i ska vara Henrik Nordfelt, 34år. Mycket rutin där och även en spelare som faktiskt producerat en hel del poäng de senaste tre åren i allsvenskan.

Inga kommentarer: