söndag 20 juli 2008

Dags för en liten helgsummering då. Fast har egentligen inte hänt så värst mycket under helgen. Den har ju i stort sett bara bestått i att sitta hemma hos sudden, med han och Tompa, och spela tv-spel. Riktigt soft dock.
Fartranden Ljungberg blev helt klart helgens fetaste psykning från sudden håll med, där höll jag på att tappa hela matchen.
Har ju för övrigt även hunnit med att dra en pizza på salladsbarens "nya" uteservering. Det var faktiskt ett bra tag sedan jag käkade pizza, så den värmde fint i magsäcken.
Sedan så har det msn'ats en hel del med Jennie också, som är bortrest. Hon kan känna sig ordentligt saknad.

I övrigt kan det även rapporteras att jag införskaffade mig den nya tidningen 'Misstänkt' på vägen hem från sudden på lördags morgonen. har iofs bara hunnit läsa ett tiotal sidor i den men den får väll inte mer än godkänt i betyg. Känns som rätt B-iga journalister faktiskt..

Sen har man även rott hem en röd Stone Island tröja under helgens gång. Dock gjorde jag en fet miss och försov mig, trots ställd klocka. Så missade därför att höja mitt bud på årets snyggaste DG tröja. Synd synd..

3 kommentarer:

yoi sa...

DG blir sällan snyggt så du gjorde nog rätt i att försova dig;)

Geezer sa...

Denhär tröjan va dock riktigt schysst. Grå-svartrandig med ett diskret litet DG märke på bröstet..

Anonym sa...

Varför är det dåliga journalister menar du?