lördag 25 augusti 2007

Vafan blire..?!

1-2 hemma mot Nordsjälland i Bofors-cup idag. Vafan blire?!
Spelet igår tyder på att vi går ett nytt helvete till mötes och i såna fall får gärna nån slå en hammare genom huvudet på mig istället, ingen pallar en säsong likt förra igen!
Jag kan inte annat än citera mig själv från november 2006 "man betalar hundra spänn för två och en halv timmes psykiskt lidande samt hjärtsvikt av värsta sort..". Just nu är de den bästa förklaring jag kan ge till vad hockey är, coh då är de fan illa ställt..

Strukturen hade helt försvunnit denna kväll mot Nordsjälland. Spelet som ingav hopp, i en annars negativ tillvaro, förra helgen mot Mora såg man inte mycket av och de fanns egentligen varken något vettigt anfalls- eller försvarsspel denna afton.
Och dom enda som kan lägga sig och somna utan timma av grubbel ikväll borde vara Andre Hult, Micke, Högga och Fermby.. Hult var outstanding för andra matchen irad, Micke had einte mycket att göra på nått av målen, Högga är en jobbig liten terrier som verkligen retar ihjäl motståndarna och Fermby gjorde sin hittills bästa insats i den blåvita dressen..

Får hoppas på en betydligt bättre eftermiddagsmatch imorgon..

Inga kommentarer: