onsdag 25 mars 2009

MMA-träning

Under tisdagen och onsdagen har man varit ledig från jobbet och istället tillbringat eftermiddagarna/kvällarna inne i Kristinehamn och kört MMA, eller rättare sagt Shootfighting.
Såhär efteråt har man ont i hela kroppen, framför allt i knäna som är blodiga och även fet nackspärr.
Dock ska det sägas att dte var galet kul!

Under tisdagen va de enbart submission wrestling träning, vilket faktiskt var bra mycket mer komplicerat än man kan tro när man ser herrarna på tv utanföra de olika greppen.
Träningen avslutades med lite sparring och i mötena mot de som tränat en längre tid va de bara att gå in för att hålla sig tiden ut utan att bli att åka på något lås. Gick väll sådär i början då man relativt snabbt åkte på ett armbar och två choke. Men allt eftersom började de gå bättre och bättre!

Onsdagens träning var inleddes med lite lätt slag och spark övning för att sedan gå över till mkt stående brottning med olika nedtagning och kast. Kul som fan! Men de kändes att bli kastad på en redan sliten rygg efter tisdagens grappling. Dessutom blödde man konstant från vänster knät vilket gjrode att de blev endel fläckar i mattan.
Men men, huden blir väll förhoppningsvis mer slittålig med tiden.

Nu ska jag enabrt köra lite lättare träning torsdag och fredag. Blir nog en lögn löparrunda eller något sånt. Sen blir de bara softande på lördag. På söndag kör man förhoppningsvis ett thaiboxningspass.
Sen under tisdagen nästa vecka blir det återigen MMA i Kristinehamn. Då med Jani Lax som gästtränare. Jani Lax, som gått en del proffsmatcher i Japan, ska det bli riktigt kul att bli tränad av!

Inga kommentarer: