onsdag 4 juni 2008

Fyfan! Här hade man efter års betänke tid äntligen beslutat sig vad de skulle bli för tatuering och väntade bara på att styra upp en tid. En underarms tatuering med "Forever blowing bubbles" i nån schyst font hade man bestämt sig för. Så nånstans mellan Hällefors och Filipstad en tisdagsnatt i en Volvo S60 på väg mot nya äventyr så berättar Zacka om sin idé över text till en tatuering och jag blir helt stum. helt plötsligt känns min så jävla B och man vill bara lyckas komma på nått i den världsklass som Zackas var. Vilket dock lär vara omöjligt. Det är den optimala texten, helt klockrent.
Jaja, de får nog bli en bubbles text på min högra underarm. Sen funderas de lite smått på en Bik-patch på vänsterarmen med. Men det känns faktiskt lite för football factory-generation.

Inge mer om tatueringar nu. Ryktas istället att man var i Karlstad med Jennie i helgen och lät henne träffa på min mor och mina systrar för första gången. Hann även med ett besök på Bergvik plus Ikea. Införskaffades en ny tisha, lampa och lite allmäna dekorationsprylar. Dessutom provade jag en riktigt schyst skjorta(se bild) som man fudnerar skarpt på nu..
Men men, nu är det dags att ta sig an lite läsning för att sedan sussa. Man ska ju vara uppe i sin glans om dryga fyra timmar så..

Inga kommentarer: